Ei ol helppoo ollu löytää sopivaa kappalet, mihi oma rytmi ja koiranki askeleet jotenkute sopeis. Nykku mä se sit löysi, ni se o sellases muaros, ettei sitä saa käyttöö. Hö! Toi haluamani kappale onnii vanhaki, ettei siin oo tekijäoikeurellisii asioit enää huamioitavan lainkka, nii olis silleenki iha näppärä kappale käytettäväks koiratanssiesityksis (jos niit ny sit tulee pirettäväks muit ku tää kurssiesitys viimesen kurssipäivän).

Ja kosk kappale o vanha, ei enää tahro mistää musiikkiliikeistkää sitä kappalet löytty. Jos ny joku sattus tiätämää, mist sais seedeel kappaleen Tico Tico Bob Slobodon Vicicevicin esittämän harmonikkaversion, ni olisin kyl kovast ja paljo kiitolline! Tiatsikas onny mp3-versio, mil me ollaa sisätilois päästy harjottelee, mut sitä ei näköjäs saa kasetil lainkka, et vois pihal otta harjotuksii mukka... Apuva!

Mimi250407.JPG

Lisätty 7.5.2007 klo 17:56: En saanu iha tuat haluamaani kappalet, mut melko lähelt oleva. Hyvä, ku o näppärä tytär! Täst uurest ei ol tiatoo kuka sen esittää, ja mä vaa toivon, et se käy toho tanssijuttuu. Hiukka rytmi ny muuttus, mut enempi se teettää onkelmii mul ittel, ku mitä Mimil. Tico Tico se kummiski o! =o)