Eile sit olim pitkäst aikka Mimin kans koiratanssireeneis mukan ja oliki kivaa! Ei siäl ollukku kolme koirakkoo ja lopultas vaa kaks. Mimi ol iha innoissas ja saatii paljo tehr reenei mattollaki - sit palkittemaa matton ulkopualel.

Mä yriti nyt vähä enempi harjotel näit tuttui liikkei, mut selväst piänemmil eleil ja melkopiänel äänelki. Jotkut men tosi hyvi, jokkut ei mitenkäs. Sit loppuvaihees, ku meinas vähä jo koiruus väsähtää, ni harjoteltti kiärimist. Vasemmalt oikkial menee hyvi, mut toisteppäi se onki TOSI vaikeet. Mimi menee iha solmuhu ku yrittää sitä. Kääntelee pualelt toisel, ku tiätää, etten pyytäny kiärimää, vaa ympäri menemähä, mut mite kummas se oikke tapahtu. Tassukki sutii mattol jo kyljelläs olles kovast, mut se ponnahrus sin selän yli onki ain nii ison tyän tulos, että. Mut kyl seki mont kertta jo onnistus senttä! =o)

1002889.jpg

Ja kottitulon jälkke käytti lenkil, kaikkie koiruuksie kans. Sit oliki Mimi jo IHA rätti - väsyttihä se tanssimine. Ei paljo korvatkaa heilahtanu, vaiks muut metelii talost välil kuulus. On se vaa nii ihana!