Mä tykkään kuunnel musiikkii, tanssin, soittelen hiukka kosketinsoittimii ja huilui, laulanki joskus, mut emmää voi hyväl nuattikorval kehuskel, enkä lauluäänelkää. Hyvii kappaleit o niim paljo, ettei jää paljo yhtyeit tai laulajii miälehe.

Täsä veli kysy, ku rariost tul joku kappale, et tiäräks, ketä tän esittää. Hei, mul tul het yks nimi miälehe ja pit esittää sit tuntemust asiast kovast: Simon Karfunkkeli JA... ku en muistanu kuka se toine siin duos ol. Veli sit nauraht, et siinähä se tul, mut mittää jaat ei tarvittukkaa. Se siis ol oikeest Paul Simon & Art Garfunkel... Hyvä minä!

Simonist mul tulee ain miälehe yks vireom pätkä ja tiätty sit pit siitäki men sanomaha, et juu, sellane vireo, mist en kyl kappalet muist, mut siin ol Simon ja Karfunkkeli ja välil Karfunkkeli laulo siin vireos Simonin äänel ja hullutteliva muutenki siin. Piän ja iso miäs... Hah! Juuh. Se toine miäs siin ei sit ollukka Karfunkkeli vaa iha joku muu, joku näyttelijä. Tää musiikkitiätämys vaa täs sit iha väkisinki kasvaa tälletteste - vaiks ens kerral tairan kyl pittää suuni kii!

Muoks. Kiitos Moninainen kommentist. Ny löysin sen vireon netist, ku sain ton näyttelijän nimen. Vireo on siis tuas ylhääl. Juutuupist löyty ku löytyki sama, kiitos siit kuuluu tarkal veljel!