Olen yrittäny epätoivosest täsä viikolloppun ja tänäpeki terh nettipäivityksii ja tuntuu, et kaik ny tökkii. Onkoha mul kone oikeest hajoomas käsii? Kuvie käsittelemine varsinki näyttää kestävä ja toisinas epäonnistuva täyrellisest.

Aamupäiväl sit kävi postin kanski hassust, ku itte istusin vessas, ku ovikello soi. Meillähä tiätty koirat pistää sit siinkohtaa täysräyskym pääl, mut ei siin mittää. Tyttö ol olkkaris ja tottaha mä sit aattelin, ettei mum mittää jumalatont kiiret tartte pittää poijes, ku toine o kävely- ja puhetaitone, et käy avaamas oven ja vastaanottamas pakettii. No, koirat sit hiljenivä ja mää tulin kopist ulos, ni tyttö napittaa olkkaris viäl, et ei häm menny avaamaa "tän näkösen". Voi juma!

Sikku kävin postilooral, ni ei siäl mittää pakettikorttii ollu, et olisis voinu mittää hakkee postistkaa. Tua varmaste huame paketin uurestas pihal. Nyy täytyy sit varmistaa, ettei istu pyntyl sit just siihe aikkaa, ku posti tulee - tai jos istuuki, ni ainaki kattoo, et tytöl o pakkelit naamas ja tukka hyvi, et voi men ottamaa postii vastaa. Jep, näi meil!

1690358.jpg

Mimil o synnynnäisest kajalit silmie rajauksen ja nii kauniit silmät muutenki, ettei siin mittää tukkaa tarvitakkaa. Jos hää hoitais sit jatkos näit ovie availui meil?