Juhlihi tein siis pari kinkkupiirakkaa kans, ku voileipäkakkui ol mahollist tehä vaa kaks. Ei olis enempää saatu jääkaappihi mahtumaa. Makkiaa ol sit muute enempi.

1751186.jpg

Aineet:
1 pss pakastepiirakkataikina
palane kinkkuu
2 piänehköö sipulii
1 pikkane purjosipuli
parsakaalii ittel sopivaste
pualikas paprika
2 desi ruakakermaa
1 desi maitoo
1 tl sualaa
2 tl mustapippurii
1 tl valkopippurii
hippase oreganoo tai basilikaa
2 kanammunaa
pinnal sopivaste juustoraastet

Sulat piirakkataikina pakkaukse ohjeem mukkaa. Levit taikina vuakaha pohjal ja reunoil. Viipaloi sipulit, purjo ja paprika, palottel parsakaalin kukinnot sopiviks palasiks. Kuullot pikkase paistimpannul. Kuutioi kinkku ja sekot kulhos muitte ainesten kans. Levit seos piirakal.

Lait nesteet sekasi kulhoho ja sekot mausteet ja kanammunat joukkoho. Kaar neste piirakkaha tasasest muitte aineste joukkoho. Levit juustoraastet pääl.

Paist uunin keskitasol 150 astees kolmisev varttii.