Ku em pystyny keskittymähä millää numeroihi tänäpe, ni laitin mapit syrjähä ja pyrährinki ulos. Hajin sisält kaik poltettavat (maitotölkit ja sen sellaset) ja käytin niit sytykkein ja poltin vihrost viimei meiräm pihal olleen polttokasan poijes.

1933044.jpg

Vesiämpärim mää otim mukaa ja sit ain välil näit nuatiov viäres olevii ruahoi sil kastelin ja hain taas uure ämpärillise. Tää nurmi ku o melkosem pitkäks ehtiny kasvamaha täsä. Siin sit ol puuhaa ku kuljin eres takasi kasal ja sisält hakemaa lissää poltettavaa ja siv viäl muutamie sisäkiarrostej jälkkee jokussii autotallistki. Sikku rupes tulemaha liikaa paperitavaraa, et meinas tukahtuu koko notski, ni rupesin "sekottamaa" pakkaa et sain ne tiiviit kataloogikki palamaha. Ne ku tuntuva, et hiiltyväv vaa paikoilles ja sit ei enää happi kulje läpi ja alaosam palo jää siihe.

Mut nyy tul siis sit se yks roikkuvan olevaine asia sit kuitenski hoirettuu. Ja vaiks kävin suihkus ja vaihrov vaatteet, ni siltiki viäl tulee savun haju jostai nokkaha välil...