367184.jpg

Ny otta torel patti! Mä ole epätoivosest pystyny pitämä Kissi melkose takuttoman "taika-aineire": truutattavie hoito-aineire ja takunpoistoaineire, avul. Tällönki tahtoo tupsahdel uussii paikkoihi uussii takkui.

Ny huomiste näyttelyitte takii pit Kissi pest tänää uurel taval. Ei saanu jättä hoitoainet turkki, niinku tavalliseste. Ei saanu käyttä aineit takkuihi turkihoiro aikan. Takkui synty ku siänii satteel. Sellasiinki paikkoihi, mis viäl aiemmi ei takkuj ol eres ollu: rinnuksehe, reissi, hännä tyvehe, maha-alusehe.. Voiha kääk! Ja Kissi-ressu joutu olema iha älyttömä aja hoirettavan, ku yriti käsi- ja kampavoimil saar turkkii takuttomaks. Iha oikeest tekis miäli uittaa toi tytteli hoitoainees ja ol piittaamat koko antiroppinkist!

Mites kummas joku turki hoitoaine ja takkuje poistoaine vaikuttaa näyttelys koiran suorituksee? Tokiha se tarkotta sitä sit, et ilma näit aineit koirien turkit ova sähkösemppi, mikä taas tuo tuloksen lissä takkuj. Takut taas hoitamattomin aiheuttava koiral iho-onkelmi ja hoirettun tuskaa, ku mittä apuaineit ei saa käyttä. Ei ymmär!