Onneks olkoo siskol ja Jajal valtava hianost tokokisatuloksest! 191 pist, 1. palkinto ja lisäks viäl kunniapalkintoki! VAU!

toko131007.JPG

Eipä olis päivä paljoo paremmi enää voinu men! =oD Kiitos upeest kokemuksest!

Näi tul sit tokokisan lopputulema kerrottuu ensteks ja sit lähetää alkkuhu uurestas. Päivä ol siis varsi aurinkoine ja melkone tuuliki puhals, vaiks mittää kovaa tuult ei pitäny ollakkaa. Se tais vaa pohjosest tullessas ol nii kylmää, et tuntu voimakkaammalt, mitä olikaa. Vaatet vaa tarppeeks pääl ja viäl varavaatteit lisäkski mukkaa, jos tarttee lisävarustust. Sitä ei sit tarvittu kylläkää. Aurinkoisel paikal olles ol iha kiva ol ja jonki aikkaa orotettii auton takaosas, mikä ol sopivan suajases paikas, ettei eres tuuli osunu. Siin oli hyvä pistel minuuttei ettippäi jutelles toisten kilpailijoittenki kans.

Kerettii käymää vähä tutustumas Uurenkaupunkin kaupunkikatuihinki. Ihanii puutaloi komeitte puutarhoje keskel iha keskel kaupunkii. Rauhallist menoo, ei mittää pahemmi eres liikenteen äänii. Mite se voiski nii hiljast ol? Siäl valla olis voinu tehr vaiks kui pitkää lenkkii, mutku piti sit vähä pääst kisaaki seuraamaha.

Varsi ol hianoo seurattavaa toi siskon ja Jajan esitys. Kymppi, kymppi, kymppi, ysi, ysi, kymppi... Lopult tuloksen muistaakseni kuus kymppii ja kolme ysii. Ei siis torellakaa paljoo ollu enää petrattavaa! Jaja tek kaik ilosest ja pirteest ja vauhril. Valla upeest! Mä yriti ottaa samal kuvii kameral ja ottaa pistei ylös - ny ol kaikkeist paras mahrollinen olotila meijä vanhan kamerarohjol kuvii ottaa: ulkon ja aurinkompaistees. En ol viäl ehtiny käsitel kuvii, ku muutamii, mut laittelen niit sit siskol myähemmi - saa ittelles muiston pittää.

Tuamariki sit viäl viimitteks kiitteli siskol kovast upeest mitteliyksilöst, ku niit ei paljo kisakentil nää - ei varsinkaa näi upeil tuloksil. =o) Ihana päivä!