Ohi on, ohi on, ohi ooooon! =o) Polttarit meinaan. Huh-huijaa, mites mahtava helle täl päivällekki osu. Tiätyst meil ol mahrollisimma ahras ja tuuletoine paik laival, Rudolfinal. Tehtii ruokaristeily ja kyl vaa oliki erikoise ihanii ruokii! Laiva ol iha tupate täyn ja jonottamiseenki men aika taval aikka, mut hyvi kaik ehtivä vattas kuitenki täyttää.

Ei meil mittää kovast ohjelmaa tual ollu, ku syämiseenki pit jättää tilaa, mut pikkase jottai. Ja sit luavutettii adjektiivitarinan kera morsmaikul oma Emännän kaulin, sen jälkke, ku kaik oliva siihe puukstaavis kirjottanu:

815548.jpg

Ja tiättyhä sit sulhanenki jottai omaa tartti:

815557.jpg

Näit nyy sit orotetaa pariskunnan rakkaurel vaaliman ja ansaitsemal arvollans kohtelevan. =o)

Lisäks sit iltaan kuulus myäs jonkummoiste piänie juttuje lisäks tätä:

815562.jpg

Hiano ilta ol, sare tul ja yllätti lopult, mut juhlaparin juhlat varmaste jatkus viäl. Kiitos kaikil mukanolijoil ja juhlakalut:

Viättäkäähä ny viäl ihana viikko itsellisin, sit teist tulee "kaksellissii"! =oP

Muoks: Lisätää tänne ny viäl se tarinaki, mikä liitty näihi Emännän ja Isännän tavaroihi (X:n paikal tuli juhlaviaraitte itte kirjottamat adjektiivit):

Yhteiselle X taipaleelle

Se pikkupoika, joka kerran pudotti vahingossa X tuttinsa vessanpönttöön, on jo kasvanut mieheksi. Ja siitä X pikkutytöstä, joka X säärin kirmaili paikasta toiseen, on tullut X nainen. Nyt nämä kaksi X:sta ovat päättäneet laittaa X hynttyyt yhteen, virallisesti.

Yhdessä he ovat jo X:sti asuneet X asunnossa, lemmikkinsä Nellan kanssa. Yhtä ja toista tarpeellista X tavaraa on X kotiin jo kertynyt, mutta ainahan sitä isäntä oman lapionsa tarvitsee. Sen avulla voi vaikka kaivautua sohvalle (muutoinhan se on vaikeaa!), tai tietysti oman armaan S:n X kainaloon. Lapiolla voi kuitenkin myös saada oikeasti jotain aikaiseksi. parvekkeelle voi perustaa puutarhaa, autokin voi joskus jäädä X tielle jumiin... Eli todellinen X miehen monitoimikone. Ei tarvita lisäksi kuin hauikset.

Ja täytyyhän sitä X emännälläkin olla oma väline. kaulin tuo toisaalta turvaa, X J pysyy ruodussa, kun aseen pitää X eteisessä näkösällä. Toisaalta taas kaulimella voi myös puolisonsa X:sti yllättääkin. Vain pari X pellillistä korvapuusteja, niin johan J syö emäntänsä kädestä ja vaikeammatkin asiat muuttuvat käsiteltäviksi.

Tämä väki toivottaa teille oikein onnellista jatkoa yhteiselle taipaleellenne!