Nii se sit isäntä tul kotti maailmalt. Ol kuulemma kottitulo paljo helpomp, mitä sinne meno. Ny tul tavallaa tuntei lissää, ku Kiinaampäi mennes tuntei häviää.

Tuliaissiiki saatii. Moksut viäterirannekelloi, mist poika het huamas, et eihä nää eres toimi... =o) Ei tiätenkää, ku ei kukkaa ollu vetäny kelloho virtaa.

1565015.jpg

Viuhkoi ja viuhkatelineit. Ei kyl keksitty, mite noi oikkee toimii. Oliva kuulemma ollu esil nii, et viuhkat oliva nois puisis telineis pystys, mut vaiks mitä tehtii, ni ei me saatu viuhkoi niihi pystyy. Jos joku tiätää tai keksii jonku keinon, ni vinkkaskaaha.

1565069.jpg

Täsä pikkase lähempää näit minijuttui. Koristeankkoi ja pari pikkast rasiaa. Ne ovak kyl niim piänii, et ei niihi tair eres nappikorvikset mahtuu. Mut josko joskus saisin sen oman nukkekodin, ni sinnehä näit sit vois laittaa. Nättei ova!

Ja tiätty isäntä toi sit jottai namei kans. Kovii herelmäkarkkei ja sit jottai kuivatuist persikoist tehtyi epämäärässii kökköi. Yhre menin syämähä, mut kyl se oikeest maistu nii eksoottiselt ja kirpeelt, et en tair toist ottaa. Niis ov viäl ne siämenekki mukan - ihmeltiinki niitte isoo kokoo. Ov varmaste terveellisemppii naposteltavii ku jokkut suklaat ainaski. Ei vaa kutkuttanu makuhermoi yht lail.

Ja paljo juttuu ja tiatoo muutenki Kiinast, tulevast kämpäst, sen asuinympäristöst ja suunnitelmist.