Hanna haasto mut meemihi, mis pittää kertoo kaheksa asiaa elämästäs, mikkä tekevä tyytyväiseks tai onnelliseks! Ja tähä ei saa laittaa perhet mukkaa.

  1. Mää sanonnyy kuiteski mu ihanat lemmikit, vaiks neki tavallas kyl o perhet kans. Jokasel oma ihana persoonas, omat tavat hauskuuttaa mun elämää. Koirat saava liikkeelki, niinku lenkkie puitteis. Muutemmää vaa olisisi ja istuisi jossai...
  2. Ja vaiks tää koiratanssiki liittyy lemmikkeihi, nii se o silti myäs mun oma harrastus, mink kaut o tullu uusii mukavii tuttavuuksii, rohkeut ol esil ja nautti ku koiraki selväst tykkää.
  3. Talon piharemppa alkaa rakennuste tiimoilt ol loppusuaral. Se saa tosi iloseks.
  4. Syksy alkka tulema viileämpine päivines ja pimeämpine iltoines - saa alkka kynttilöi taas polttama ja tunnelmaa luamaha uurel terassilki.
  5. Täytyy ny myänttä myäs, et ny o pitkäst aikka sellane vuas takan, millo ei ol tullu painoo lissää, jopa vähä tippunu. Se ojjo jottai seki.
  6. Tulemas ovviäl mont synttärii ja kummitytön konfirmaatioki täsä syksyl. Nährää juhlie merkeis sukulaissi mont kertta.
  7. Siskon perhe lähtee viiko reissul täs syksyl ja me saaraa sit pikkune Jaja meil koiritte ja kissoje kaveriks siks aikka. Sitä mä jo oikkeest orotan!
  8. Uussi haasteit ommyäs miätinnäs nii yksityis- ku tyärintamalki. Niitte tyästämine on kans ollu hauskaa ja täytyy ol tyytyväine, et o kaikellaissii juttuihi mahrollisuuksii! =oD

Sit täytyy viäl mainit, et kyl o koko kesän isäntä ja poikaki tehny valtava hianost hommii tän talon ja meitti asumise suhtee, ja tytär sit pualestas hualehtinu tarvittaes näist lemmikeist, et ei voi ku ol hurja onnelline ja kiitolline tällasest ihanast perheest! Tää nyssit o ilma numeroo, mut mummiälest iha mainitsemise arvone juttu kummiski.

Ja haastet sit vois vaiks vähä jatkaakki, juu. Ensteks tul miälehe IP, sit vois vaiks Kirsi, Marrukki, Tuula ja Blue Nun miättii näit omalt kohraltas. Ja miksei muukki, jos haluttaa. Miälelläs lukisin sit näät myäs, ni ilmotelkaas, ku ootte syättihi tarttunu, kiitos! =oP