438711.jpgArvatkaas kuka täs o? Siis meittin Kissi-missi pikaise lenki jälkke. Turkki "tykkää" näist keleist ja tiel pyöriväst hiakkamoskast. Siis ei tykkää. Suihkuttelui mont kertta päiväs ja silti toine o iha ruskee tassuistas. Anturat tahtova kuivuu, ku lutraantuva sekä ulkon et sisäl, et rasvaaki o saanu  iha riittäväst käyttä.

Leukaparttaha näyttä kans jäävä toi hiekanruskee väri nii kii, et sitä ei iha helpost poijes saakka. Ny mä huokaisi helpotuksest, ettei seuraava viikonvaihtesse osuvaa Tampereen näyttelyyn ilmoittauruttu, olisinki alkanu juur täskohta stressat turkin takii. Viäl ku pitäs pystyy pitämähä turkki kunnos näyttelypäivän ilma mittä hoitoaineit. Ei tulis Kissin kans kyl täst yhtä mittä.

Ja Kissin rinnal sit käpöttele Mimi ja o yht puhras lenki jälkke ku sitä ennenki, mitä nyt iha tassu pohja ovat märkki ja hiakas. Tämän saa kyl tosi helpost pyyhkesse putsattu - ja on ku just pesust tullu. No, kyl se Mimi vähä varovaisemmi tual ulkon liikkuuki. Väistää kaik vesilammiko, ei remu ojis eikä lykkä kuonotas joka lätäkköhö. Kissi taas oikke suunnista lätäköst lätäkköhö. Oroteta kesä ja kattota kuinkas mahroto vesipeto meil oikke onka. Mimi taas ku ei tykkä kastumisest lainkka. Erilaise kaverukse valla, mut nii ihanii molemma! Tiäs vaiks Kissi innostais Miminki pulikoima viäl, ku kuuma tule...