Täält löyty tällanenki miälenkiintone testi.

Aurasi pääväri:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Harmaa

aura_harmaa.jpg

Harmaa ihminen pitää sisimmät tunteensa ja ajatuksensa salassa, ulospäin näkyy vain harmaan ihmisen veitsenterävä äly ja pettämätön logiikka.

Harmaa ihminen analysoi jokaisen tilanteen tarkasti ennen kuin tekee oman siirtonsa. Hän on hyvin tarkka eikä halua jättää mitään huomiotta. Sen vuoksi hänen on myös saatava edetä omaan tahtiinsa - häntä on melko mahdotonta vauhdittaa tai pakottaa päätökseen ennen kuin hän on siihen valmis.

Harmaa ihminen ei syöksy uusiin tilanteisiin eikä ihmissuhteisiin. Hän haluaa, että pohjatyö on tehty kunnolla, niin ettei ole pelkoa seinien romahtamisesta.

Harmaa ei ota turhia riskejä. Hän punnitsee plussat ja miinukset ja kartoittaa vaarat ennen kuin etenee yhtään askelta. Ja senkin jälkeen hän etenee hyvin järjestelmällisesti, tarkasti harkitun suunnitelman mukaisesti.

Harmaa ihminen sortuu helposti rutiineihin, eikä ollenkaan pidä siitä, jos joutuu niitä muuttamaan. Sopeutuminen uusiin tilanteisiin, ihmisiin ja ympäristöihin vie harmaalta ihmiseltä hyvin kauan - jos onnistuu ollenkaan.

Harmaan analyyttisesta järjestelmällisyydestä seuraa helposti myös jäykkyyttä  ja joustamattomuutta. Harmaan ihmisen turvallisuuden tunne perustuu siihen, että asiat tehdään niin kuin ne on aina ennenkin tehty, ja siksi harmaa ihminen vastustaa kaikenlaista muutosta.

Aurassasi voimakkaita:

vihreä, sammaleenvihreä

aura_vihrea.jpg

Vihreä

Vihreä on yksi voimakkaimmista auran väreistä. Vihreä ihminen on erittäin älykäs. Hänen oivalluksensa on terävää ja nopeaa, hän on hahmottanut ongelman ytimen ja keksinyt ratkaisun ennen kuin toiset ovat edes epäilleet jonkin olevan pielessä. Mutta koska eteneminen alkupisteestä päätepisteeseen on vihreälle niin nopeaa ja vaivatonta, häntä ei juurikaan huvita jäädä näpertelemään välivaiheiden kanssa.

Liian yksityiskohtaisesti määritelty projekti on vihreälle tylsä. Hän haluaa kehittää idean, laatia suunnitelman ja antaa sitten toisten toteuttaa sen ja hoitaa hänelle itselleen tylsät yksityiskohdat.

Vihreä ihminen vetää puoleensa niin valtaa kuin rahaakin. Hän on nopean älynsä ansiosta erittäin tehokas ja halutessaan hyvinkin järjestelmällinen. Vihreä tunnistaa kaavat ja löytää ratkaisut nopeasti - ja kirjoittaa mielellään itselleenkin muistilistoja ruksattaviksi.

Jos vihreä saa itselleen valtaa, hänelle ei mikään ole mahdotonta. Hän on hyvin tavoitehakuinen ja määrätietoinen pyrkiessään omaan tavoitteeseensa. Tämän seurauksena vihreä myös helposti uppoutuu työhönsä kaiken muun unohtaen.

Vihreä on myös erittäin voitontahtoinen ja kilpailuhenkinen. Hän ottaa mielellään riskejä ja saattaa sortua uhkapelin pauloihin, ainakin jos voitot ovat tarpeeksi suuria.

Vahvatahtoinen vihreä oli todennäköisesti se, joka keksi lauseen ²It is my way - or the highway². Hänen mielestään hänen vaihtoehtonsa on ainoa oikea - ja älynsä turvin hän yleensä vakuuttaa, tai ainakin vaientaa, myös vastaväittäjänsä.

aura_sammaleenvihrea.jpg

Sammaleenvihreä

Sammaleen vihreä metsän sävy aurassa muodostaa sillan fyysisen ja henkisen maailman välille. Sammaleen vihreä ihminen kokee ensin ja analysoi sitten kokemansa. Sammaleen vihreä auran väri kertoo ihmisen tarpeesta turvallisuuteen, pysyvyyteen ja selkeään logiikkaan. Hän selviytyy parhaiten ympäristössä, jossa säännöt ovat selkeät ja rajat tarkat, jossa teon seuraukset ovat loogiset ja välittömät.

Sammaleen vihreä muistuttaa harmaata siinä, että he käsittelevät maailmaa hyvin analyyttisesti ja järjestelmällisesti, mutta sen ohella hänellä on harmaata ihmistä huomattavasti intuitiivisempi kyky havainnoida ympäristöään.

Sammaleen vihreällä ihmisellä on yleensä kyky määrittää etäisyyksiä ja esineiden kokoja käsittämättömän tarkasti vain silmämääräisesti arvioimalla, tai kädessään punnitsemalla.

Sammaleen vihreän ihmisen suhde ympäristöönsä on sekä kokemukseen perustuva että vaistonvarainen.