Uskomattomam paljo olisin ny kaivannu niit papereit, mitä viimeks Mimin tanssiesitykseen tein. Mut ne ol kaik iha irrallissii ja roskiinha menivä, ku ei ol mittää järjestelmällist paikkaa, mihi niit asioit keräis. Ny aattelin, et lähren vähä paremmi liikkeel tulevaisuutki ajatelle.

1229180.jpg

Löysin kaapin syävereist vanhan lehtiön, mis ol sopivast lemmikkimäisii kuviiki kannes, ja rupesin siihe sit laittamaa muistiimpanoi. Tarralapuil eri osiot löytyvä helpost - Mimil ja Kissil ku o omat sivut, sekä seuraavaha esityksehe tulevist liikkeist, kappalevaihtoehroist ja sit ne kuviot (siihe saa tota paperii kyl tuhrattuu, ku sitä lähtee oikee miättimähä) viäl erikses. Vaiks meinaan kyl tehr nii, et Kissin kans enemp tai vähemp mennää fiiliksem mukkaa ja panostan enempi Mimin kans koreokrafiaha. Ei mum pääs kaht suunnitelmaa pysy, ku sen yhrenki kans o vähä nii ja näi...

Siv viäl molemmil oma CD-kotelo, jos olis tarkotus sit kummalki pittää se oma kappale (kunha ny sit saan lopultas ne päätettyy enste). Eri asia voi ol, et saaks noist levyist napattuu vaa yht kappalet, ku sitä joskus olen yrittäny, pit kopioir koko pirskatin levy. Tiärän, et voi ol käyttäjäs vika, mukku ei tiär, ni ei tiär. Ei ossaa kaikkii näit nykyssii hianoi ohjelmii käyttää vaa - tunnustan. Ei se silti paljoo aut.