Ai ku ihanii kukkii mä eile sain viarailt! Kummitäti toi omal pellol kasvanui klarioluksii ja kultapiiskui. Näyttävän näköne kimppu siit tul.

870149.jpg

Ja jos satutte täst huamaamaa (mikä onkyl vaikkia, ku ei tiär asiaa), ni toi puska röhöttää vähä "yli äyräittes" tualt takkaa. Se syy, miks meil ei paljo vaaseis ruukkukukkii ol - Mustis kaataa ne ain kaik. Ny mul men rikki tää mun lempiruukku, ku se ol olkkarin lasipöyräl koristuksen ja tiätty Mustis sit men siält sitä vet vaasist yrittämä tassuihis saar. Kaatus vaasi, veret pöyräl ja pisi lattiaa (mis katti sit ol het tanssimas riamuissas - kummalline, ku tykkää pärskyttä vet). Ja vaasist tul tällane:

870165.jpg

Viäl siin vesi pyssyy, mut rikki se o. Niim piäniks silpuiks men toi, ettei sitä voi takasinkaa liimat. Nämä kukat siin viäl saava koristuksin ol vähä aikka, mut sit tää vaasi pääsee eläkkeel jo. Se vaa ojjust mummiäleine vaasi ollu. Snif!

Ja sit viäl tällane upeus, vähä matalamp, valla ihana kukkapuska:

870169.jpg

Mä sai lisäks viäl ruusummallist kynttilää (mitä en kyl IKINÄ voi käyttää oikeest, ku onnii upee!), kauhu-DVD:t, lahjakorttii kukkataloho ja Rossol - siin se tais tul läpiluataus siit, mist mää tykkään. =oD Hurjast paljo kiitoksii kaikil!