Arvottii aluks esitysjärjestys ja me sit oltti Mimin kans viimisii. Kaikil ei viäl ollu omaa musiikkii, vaa improvisaatiol vetivä tanssin semmukkaa, millast musiikkii ny sattu sit tulemaha, osal ol oma valmiiks miätitty kappale, niinku meilki. Rumbaaha siäl sit mentti omal vuarol. Ol se kyl ihana seurat taas, mite koirat eri taval toimiva ja oliha siäl koirii, joil tuntu oleva miälenkiintoo enempi ympäristöhö, ku ite tanssihi, mut sitä se koiramaailma välil o - miälenkiintosii hajui ja tapahtumii vaa, mitä ei voi vastustaa. Ilosel meininkil silti ja päätöksel, et täst yritetää uurestas myähemmi. Ei ain voi kaik nappihi mennäkkää.

Mut Mimi men, tanssi ja vallotti kaikkie syrämmet! Valla innokkaast - mummiälest liianki, ku jätti huamaamat pualet käskyist - osallistu kappaleesee, mikä sit näyttää oleva iha oikkia valinta Mimil. Saatti kehui, et meijä liikkeet yhres näyttivä oikeest tanssilt, ja vaiks Mimil vähä asustepanta kutitti kaulas, ni silti jatko hyvi liikkeit. Vähä liikka tais ol pujottelui ny suhtees muihi liikkeisii (ku Mimi jätti ne muut välist; siäl ei ollukkaa isol kentäl nii helppoo saar niit eleit nii selkeiks ku olis pitäny; eli paljo ovviäl petraamist). Ja hiukkase Mimi tykkäs nuuskutel alustaa, mut tek koko reilu kaksminuuttise kuitenski IHA ILMA NAMII! Et mää sit oon Mimist ylppee! Ihana ikioma rakas hali-pusu-pomppi-hyppiäine!

palkinto110907.JPG

Kaik osallistujakoirat saiva palkinnoks Dentastickkei ja sit seittemä kilpailija joukost valittii yks voittajapariks - ja se oltiim me! Suuren suuri koirankeksipaketti sitte tul palkinnoks ja kyl se vaa syrämes ihanalt tuntu!

Kiitos kauhiast tuamareil ja kaikil mukan olijoil! Ilta ol oikkeem pirtee ja ilone - ja oikeest: olis ollu, vaikkei oltais voitettukkaa! Ihanat ihmiset ja hianot koirat - siit se tunnelma syntyy!