Et voi ol ruaholleikkuuki järkky homma! Mul o kämmenet iha rikki, ku on ton ruaholleikkurin kans menny ees taas tota meijä "heinikkoo".

1816825.jpg

Het aamust ku aamukaste pikkase ehti kuivumaha, otin ruaholleikkurin ja lährin tätä toist pualt pihaa läpi sen kans. Ei ol tosiaankaa mikkää kevyt tyänneltävä täsä polvenkorkuses (toisinas korkkiammaski) nurmes. Eikä ol tulos pahemmi vihreetäkää enää.

1816830.jpg

Täsä kuvas näkkyy, mis raja menee. Mettär reunas, mihi ei aurinko paahra, o iha mahrottomat puskat kasvanu, ja meinas ain tukehruttaa koko koneen, ku sin ast pääsin. Tää ny riittää muutamil autoil parkkipaikaks jo, mut jos viäl o aurinkoist ja aika riittää, ni kylhä tosa tota leikattavaa viäl vaa o.

Siivoskelin sit täj jälkke pikkase toist pualt pihaa, ku siäl ol kaikellaist remonttisälää taas ikkunoitte al, kellarikopin eres. Samal sain sit muutamii polkui leikattuu takapihallekki. Ny ei enerkia yksinkertasest antanu muuhu myäte - ja jos sattuu huanot kelit, ni ei tul toist tilaisuut enää. Pit eres jonkullaiset kulkuväylät saar aikaseks.