Remppa orottaa ny vähä kuivumissi ja ny sitte tiätty sattaa lissää vet koko aik. Kaivuut o auk, kunnes kaik salaojaputke saaraa paikalles ja sit laitetaa kaivuut kii. Tällast meil ny o:

625907.jpg

Tosa vasemmas alareunas voikukkie jälkke o mun yks kukkapenkki, mitä mää pelkäsi koko aik, et jää kaivuri al, ku tos tyäskentel ja pistivä vähäks aikka tiänki poik. Vähä ova reunakive siirtyny tai painunu piiloho, mut penkki o tallel!

Sit mä lupasi Lumikiteel, et laitan omast kuparilehrest kukkakuvaa. Tää ny o pimiäs otettu, ku ei suastunu salamaa käyttämää jostai syyst. Katotaa, jos otan huamenis päivävvalos uuren kuvan sul - jos mää ehrin. Kyl meil varmaan sama kasvi o, sä olis tarkkasilmäne!

625914.jpg

Tää on kyl tosiaa siit hyvä ja kiitolline kasvi, et se kukkii enemmä tai vähemmä koko aik ja sit viäl rönsyilee niimpal, et uusiiki pistokkait saa. Lykkää vaa jonku varre multtaha ja antaa kasvaa vähä aikkaa siin. Olemmää joskus vesilasiski juurruttanu, jos kissat ova jonku rönsy irrottanu, et seki kyl toimii. Kasvi ovvaa sevverti hankalam malline, et yleensä o vähä liikaaki veres tällö. Ja siis märännyttää enempi lehtii. Mut pääasiaha tiätty o se, et se jatkaa kasvuas.