Käytti oikke hyvi syämäs sukulaisis täsä iltasel. Kiitos hurjast komioist tarjoiluist! Ny ov vatta pullollas. =o)

Meil ol Mimi mukan, ni sai Siiri sit kans oman viaraan. Molemmat oliva kovi innostuksissas ja oli sit kyl vaikkia mittää kuvii ottaa. Huamaatte varmaste miks täs kohtpualii noist alolevist kuvist. Kerra Mimi Siiril ärjähti, ku Mimin maates tää pikkane pyrki nousemaa Mimin pääl, sitä ei meijä neiti hyväksyny. Sit sej jälkke taas menivä ku majakka ja perävaunu.

1419675.jpg

Ekaks pit käyr tervehtämäs lapset ja nauttii huamiost.

1419683.jpg

Sit yhres tuumin käytti kurkkimas muut tilat. Risto-kisuu ei viäl ollu näkynykkää...

1419684.jpg

Ja seuraa johtajaa -leikkii.

1419688.jpg

Ja vihroste viimei sit ku ol tullu jo pimiä, rauhotuttiinki välil. Salamal ylivalottu ja ilman ol näi hämärää, mut kyl tää nappisilmä silti söpölt näyttää!

1419698.jpg

Ja viäl hämärämppää. Kolme nappii nassus Siiril - niinku Kissilki sillonku ol turkki lyhkäsempän - ja sit taas seuraavaks sitku ottatukkaa saa taas laitettuu kii. Paljo o samoi eleit ja samaa olemust cottonil ja bisonil, ei muut voi sanoo!

Kotti lährettii aika myähää ja oliki sit jo nämä kaks kotti jätettyy kuplat ottas, et orottiva lenkil pääsyy. Mut nii pirteet väkkee ol, et ovav varmaste vaa nukkunu sen aikaa ku oltii poijes.

Tul sit samal hoirettuu tää enerkiasäästöjuttuki vähä pitemmä kaavam mukkaa, ku meil ol kaik sähkövehkeet (pattereit ja kylmälaittei lukuunottamat) kii mont tunttii. Ei jätetty eres pihavaloo pääl.