Tek miäl lasagnee tai lasagnettee, muttei ollu aineit. Miätin sit mitä muut tekis. Heittelin kaapeist aineksii pöyräl ja niist sit synty tällane kahrev vuuan satsi.
500 g öljys ja sualaveres keitettyy makaroonii
2 isohkoo sipulii
2 valkosipulinkynt
400 g naurampaistijauhellihaa
0,5 desii ketsuppii
2 dl piäneks hianonnettui säilykepunajuurei
Maitoseos:
8 dl rasvatont maitoo (mää tein tän maitojauheest)
3 kanammunaa
2 tl oreganoo
3 tl mustapippurii
1 tl valkopippurii
2 tl paprikajauhet
3 desii juustoraastet (jost 1 desi jätetää pinnal ripoteltavaks)
Kaar maito (tai valmist maitojauheest) nokallisee kulhoho, mihi lisäät sit kaik maitoseoksen aineet. Jät kuitenski n. 1 desii juustoraasteest vuuan päälle laitettavaks.
Kaar kummanki voirellun uunivuuan pohjal 1/4 makaronist (tai pualet jos ov vaa yks iso vuaka käytös), 1/4 jauhelihaseoksest ja 1/4 maitoseoksest. Lissää seuraavaks taas tasasest kumpaanki vuakaha loput makaroneist, jauheliha ja maitoseos. Ripottel pinnal viäl juustoraastet.
Kypsennä uunis 175-200 asteises uunis 40-50 minuuttii.
Ravintoaineet (1 annos):
Hiilihytraattei 20g/ 33%
Rasvoi 7,6g/ 28%
Proteiinei 23,6g/ 39%
Enerkkiaa 244 kcal
Saa sit nährä, onks tää syätävää, ja mite tekkee kauppas, ku vuakat ova valmiit. En ol ikinä tällast enne tehny.
Erittii: 13:46/ Lisäsin kuvat. Kelpas hyvi syätäväks! Tehrää toistekki! =o)
Kommentit