Tek miäl lasagnee tai lasagnettee, muttei ollu aineit. Miätin sit mitä muut tekis. Heittelin kaapeist aineksii pöyräl ja niist sit synty tällane kahrev vuuan satsi.

1972120.jpg

Ainekset (8 annost):
500 g öljys ja sualaveres keitettyy makaroonii
2 isohkoo sipulii
2 valkosipulinkynt
400 g naurampaistijauhellihaa
0,5 desii ketsuppii
2 dl piäneks hianonnettui säilykepunajuurei

Maitoseos:
8 dl rasvatont maitoo (mää tein tän maitojauheest)
3 kanammunaa
2 tl oreganoo
3 tl mustapippurii
1 tl valkopippurii
2 tl paprikajauhet
3 desii juustoraastet (jost 1 desi jätetää pinnal ripoteltavaks)

Keit makaronit sualaveres öljyn kans. Kuari ja hianonna sipulit, myös valkosipulinkynnet. Ruskist jauheliha teflonpannus ja lissää sipulit. Haurut hetki sekotelle. Lissää joukkoho tomaattisose ja piäneks pilkottu punajuuri. Sekot ja haurut sen aikkaa, ku valmistat maitoseoksen.

Kaar maito (tai valmist maitojauheest) nokallisee kulhoho, mihi lisäät sit kaik maitoseoksen aineet. Jät kuitenski n. 1 desii juustoraasteest vuuan päälle laitettavaks.

Kaar kummanki voirellun uunivuuan pohjal 1/4 makaronist (tai pualet jos ov vaa yks iso vuaka käytös), 1/4 jauhelihaseoksest ja 1/4 maitoseoksest. Lissää seuraavaks taas tasasest kumpaanki vuakaha loput makaroneist, jauheliha ja maitoseos. Ripottel pinnal viäl juustoraastet.

Kypsennä uunis 175-200 asteises uunis 40-50 minuuttii.

Ravintoaineet (1 annos):
Hiilihytraattei 20g/ 33%
Rasvoi 7,6g/ 28%
Proteiinei 23,6g/ 39%
Enerkkiaa 244 kcal

Saa sit nährä, onks tää syätävää, ja mite tekkee kauppas, ku vuakat ova valmiit. En ol ikinä tällast enne tehny.

1972123.jpg

Erittii: 13:46/ Lisäsin kuvat. Kelpas hyvi syätäväks! Tehrää toistekki! =o)