Ol mul mukan eilisel kamerakiarroksel koirakki - mihi mää ne ny täsä jättäsisin. Näist liikkuvaisist ei sit kyl tullu montaakaa onnistunut (tai eres sinneppäi) otost taaskaa, mut jokune kummiski.

1937116.jpg

Mimi tiätty ol het myyriem peräs, minkä tuaksui löys, ku pellov viärest kuljettii. Naru äärimmilles venytettyn sit niitem peräs kulki, mut yhtää myyrää ei kyl ny päässy hätyyttelemähä. Täsä kuvassaki näkkyy, et Mimin vilkkuluami on taas esil, ni ei voi antaa tual pöliseväs heinikos oikkee ravat, vaiks siit niimpal kauhiast tykkäisisiski. Hassut värit tähä tul, ku o aurinkompaistees otettu, mut iha niinku olisis värit jääny jonnekki...

1937118.jpg

Kyösti ja Kissi sit taas oliva enempi siin pellor reunal. Yäks, mink tuntust se pellom piikiks jätetty korsi ol. Ei sin voi men. Ja hajukki o tiätty sit yhteissii. Ja remmis ova molemmat, mut en tiär, mite o kuva osunu, ku ei näit täst oikkee tahro nährä.

1937119.jpg

Simmää yriti ottaa näist kolmest yhteiskuvaa, ku istuiva kaik kolme rinnatuste, mut ei siit tahtonu mittää tul. Tärähtäny, tärähtäny, sekane, epäselvä, rakeine...

1937120.jpg

Sit koirakki lopultas meinasiva, et ei täst mittää tul. Kaik meinasiva lähtee eri suuntihi. No, tällast se om meijä lenkeil. =o)