Osus silmähä tällane kampanja, mihi pit sit heti tarttuu. Omas suvus o valitettavast erittäi huanoi esimerkkei alkoholionkelmast, ja vaiks en itekkää iha apsolutisti ol, ni koskaan en enää ota nii, et menis överiks. Mitä myähemmäks alkoholinki kokeilun jättää, ain vaa paremp ja kaikkeist parast olis jättää se myrkky kokonaa omaan arvoos.

856350.jpg

Lisäsi tän napin tonne sivullekki vähä piänempän. Tärkeet o! Hyvä olis, jos vois jotenki vaikuttaa nuarihinki, et olisiva kovan ja pitäisivä oman pään, eikä lähtis siihe mukkaa, mitä miälestäs "kaikki" muut tekkee.

Edit. Nii, ku en huamannu laittaa mittää ohjeit, ni täs yks tapa napat nappei:

 1. Klikkaa kuvaa, minkä haluut napat, hiiren oikkial painikkeel, ni saat listaa näkyvii
 2. Valitte listast kopioi tai copy (riippuu järjestelmäs kiälisyyrest, kumpi lukee)
 3. Viä hiiri ruutus tyäpöyräl ja klikkaa taas hiiren oikkial, ni taas tulee listaa essii
 4. Valitte nyt liitä tai paste, ni tyäpöyräl ilmesty ikoni, mil o joku nimi
 5. Paina se nimi miälehes ja men omas plokissas kirjotuste hallinnan kaut viästikenttähä, ja viä kursori siihe kohtaha, mihi sää sen napin haluut (käyt tarvittaes osion yläpualel olevaa keskityspainiket)
 6. Paina sit puun oikkianpualeist puun kuvaa ni saat kalleriasivun auki
 7. Browse-painikkeella (selaa) pääset selaamaha konees tiarostoi, ni siält valittet tyäpöyrän tai Desktopin ja valittet siält sen miälees painamas nimise kuvan kaksoisklikkaamal sitä
 8. Sit näätki jo kentäs osotteen, mistä kuva haetaan, klikkaa sen alapualel olevaa nappii "Siirrä kuva", ni ohjelma sanoo, et kuva on siirretty (tai sit et siirto epäonnistu, jollon täytyy yrittää uurestas seiskakohrast ettippäi)
 9. Ku kuva o onnistuneest siirretty kalleriaha, se valitaan kaksoisklikkaamal. Tähä voi men vähä aikka (muutamii sekunttei, ei siis mittää hurjast kuuluis men) ennenku se näkyy ruurus
 10. Sit ku kuva näkyy ja haluut liittää siihe linkin johonki tiätyl sivul, klikkaa kuvaa hiirel, nii et reunoihi tulee piänet ruurut (näyttää, et se o aktiivisen)
 11. Paina maapallon kuvaa ja anna osote, mihin kuvan tulee johtaa
 12. Hyväksymäl osotteen nappi on sit tehty! =o)

Tää ohje onny tehty vanhast muistist, jos siin o virheellisyyksii, ni korjakkaa. Suaralinkitysohjet en tähä lait, ku vuaratukses on toivomus, ettei kuvii käytettäis ku yhres plokis kerrallas - suasitut kuvat veisivä kaistaa toiselt käyttäjält joskus melkosestki. Toivottavasti tää auttaa!