Oikkee vaa upee keli viättää synttäreit ulkosal lähipiirin keske krillaille ja kisaille. Tarjoiluki ol upee - vatta tul täyttehe kaikkii herkkui. Pennukki sit nähtii vipeltämäs - ja täl kertaa mul ol kameraki mukan! =oP

1626687.jpg

Pennuk ku heräsivä, nämä kannettii boksis pihal ja sit kaikil oliki kiirus äitis helmoihi. Sit tehtii hianost hätii vuarotelle ja sit oliki hyvä peuhat ja juast ympär pihaa. Eivä ollu moksiskaa väempaljourest. Reippai pentui!

1626709.jpg

Sit menemiste ja riahuiluje, juaksuje ja touhuumiste jälkee alko sit yks ja toine kuukahtamaha sin tän.

1626717.jpg

Tyttö löys ittelles sopivaise kolose peitov välist. Ei kyl kauaa sit viihtyny - tais tul loppujel lopuks kuuma kuitenki.

1626728.jpg

Ja ku viiminenki rupes hyytymähä, pennut laitettii boksihi ja viättii omaan aitauksehe nukkumaha sisäl. Ol kyl kiva seurat tätä vipellyst ja piiperöiste touhuu. Jaja-äiti ja Pörri-tätiki siin leikkikaluist välil kävivä. On ne vaa nii söpöi kaik!

1626757.jpg

Mölkkyyki pelattii yks erä. Täst hianost asetelmast alotettii...

1626767.jpg

... ja pikkuhiljaa sitä sit palikat toisistas kaemmas ja kauemmas siirtysivä. Ja kukkaa ei saanu tasan 50 pistet - kaik putosiva pelist ennemmi poijes. Tasapeli äirin ja siskon kans. Oliki kivaa pelat yhres! Ol jännää! Kiitos oikkee kivast iltapäiväst!