Tää tul sähköpostist ja o hyväl asial. Täl kertta jätän täst murteen poijes, ni olis helpomp sit kopioir halutessas omil sivuil:

Vaikka et olisi muuten kiinnostunut käsitöistä, nyt voisit kiinnostua tästä.

LÄMPÖÄ VILUISILLE -haaste (ole hyvä ja lue loppuun saakka)

Haastan Sinut tekemään jotain konkreettista niiden eteen, joilla elämä ei ole niin hyvin kuin sinulla tai minulla. Haastan Sinut tuomaan lämpöä niille, joilla on vilu. Haastan Sinut tuomaan turvaa niille, joilla sitä ei ole. Haastan Sinut antamaan jotain niille, joilla ei ole mitään.

Haaste on seuraava:

Kerää puikkotaitoiset ystäväsi kokoon ja neulokaa 20x20 cm:n tilkkuja yhdessä (tai neulokaa tilkut kukin kotonanne ja joku kokoaa ne peitoksi). Yhdistäkää tilkut peitoksi ja lähettäkää se alla olevaan Vaaka ry:n osoitteeseen. Peitot viedään pakolaisleireille, lastenkoteihin, sairaaloihin jne. (Lue nettisivuilta lisää, osoite postauksen lopussa).

SINÄ voit siis tehdä jotain konkreettista. Anna pala lämpöä sydämestäsi ja hetki aikaasi. Tilkkujen tekeminen ei vaadi paljoa. Ja ystävien seurassa neulominen sujuu ripeästi. Se ei vaadi paljoa, mutta voit oikeasti tehdä jotain konkreettista, josta välikädet eivät vie verojansa.

Yksi lasten peitto vaatii 20 tilkkua (aikuisten peitto enemmän), joten haastan Sinut lisäksi haastamaan niin monta ystävää, sukulaista ja tuttavaa kuin mahdollista. Montako peittoa saat haastepiiristäsi kokoon?

Ole ystävällinen ja jaa haastetta eteenpäin, vaikka et itse tilkkua tekisikään.

Muista, että yksikin tilkku on tärkeä osa peittoa, jolla voidaan suoda lämpöä sitä tarvitseville!

Lisäohjeita: Tilkkupeittoprojekti

Lähetä peitot osoitteeseen: Katja Halinen, Sipintie 43, 38210 VAMMALA

EDIT: Vaaka ry:ltä tullut kommentti: "Hei kaikille! Olemme Katjan kanssa tilkkupeittoprojektin vastaavat ja viime syksyn jälkeen olemme vastaanottaneet tuhansia (nyt noin 7 000 kpl) irtotilkkua ja satoja valmiita peittoja. Eli siis oikeasti toivomme valmiita peittoja! Haasteen idea on upea, joten ei muuta kuin puikot ja koukut suihkimaan ja vaikka kaveriporukalla yhdistämään tilkkuja valmiiksi peitoiksi! Tarkemmat yhteystiedot ym. löytyvät nettisivuiltamme. Terveisin, Kirsi-Marja"