Kirsilt löyty helppo peltiherkku, mitä pit sit itekki kokeil. Sit vaa tehres huamasin, et sinappikurkkusalaatti ol lähteny "kävelemähä" ja hiukka muutenki sit muakkasi semmukkaa, mitä kaapeist löyty - ja hyvää ol:

859427.jpg

Pohja:
5 dl vet
1 pss kuivahiivaa
8 dl vehnäjauhoo
ripaus sualaa
0,5 dl öljyy

Täyte:
400 g paistijauhelihaa
1 sipuli
1 prk ananast
3 rkl ketsuppii
1 tl sinappii
jokune sualakurkkuviipale
mustapippurii
sualaa
200g oltermannii (kermajuustoo)

Sekot kuivahiiva ja osa jauhoist keskenäs. Lissää ripaus sualaa. Lissää vesi ja öljy sekä loput jauhot. Sekot tasaseks. Kohot taikinaa vähintäs 15 minuuttii.

Paista jauheliha ja sipuli. Mausta sualal ja pippuril ja iha paistamise loppuvaihees lisää ketsuppi ja sinappi ja sekot hyvi.

Levit taikina lusikal pellil (taikina o siis aikas löysää) ja levit jauheliha siihe pääl. Lait sit ananakset, sualakurkut ja juusto tasasest siihe pääl, juusto viimitteks.

Paist 200 astees sellaset 30 minuuttii. Anna levähtää hetkise enne tarjoiluu, ni se o sillo helpomp leikat palasiks.

Ravintoaineet (yks ISO palane):
Hiilihytraattei 45% (51g)
Rasvaa 32% (16g)
Proteiinii 23% (26g)
Enerkkiaa 457 kcal