Nymmää lähre Tukholmas käymää ja palaan takas sit keskviikkon, ni sen tiätää kyl, mitä se meinaa täs painohallinnas. No, tuleehan siäl sit käveltyyki, ku paikkoihi tutustutaa. Päivityksii ei ny sit kuitenkas sit täsä välis tul. Kirjottelen sit, mite reissul men!

Mä kovast miättisi, et minkä korummää ottaisisi mukkaa, ku en yleensä mittää käyt, mut olis kiva senttä reissul jottai pittää. Päärysi tällasee kristallisyrämehe:

720423.jpg

Siin o oma sanoma: "Aito Swarovski-kristalli: Sydän symboloi elämäniloa, lämpöä ja voimaa. Myötätunto, ystävyys ja rakkaus syntyvät sydämessä. Se edustaa myös hyvyyttä ja rohkeutta. Sininen väri on rauhoittava ja rentouttava väri. Se symboloi henkisyyttä, mietiskelyä ja tyyneyttä. Luovuus ja mielikuvitus saavat voimansa sinisestä. Se edustaa sisäistä tasapainoa, itsetutkiskelua ja huolenpitoa." Soppii tähä mu elämänmuutosrojektihi kans hyvi, tämä!

Täsä teil ajankuluks yks piän vireo meitti haukkuje leikkituakiost - ei paljo laiskemppa enää vois ol. Klikkaa kuvaa. Lataus taitaa kestää aik kaua, et älkääs hättääntykö! Kipaiskaas vaiks kuppone kaffet tai teet hakemas. Ainaski Windowsin mediaplayeril pitäs näkkyy hyvi.

blog_leikkikuva.JPG

Oikke mukavaa sunnuntait ja alkavaa viikkoo kaikil lukijoil!