Niihä se sit ol Soneran vika toi eiline nettikatkos. Kuinkaham moni muu ol pylly pystys pöytie al irrottelemas ja tarkistelemas töpseleit ja johtoje kiinniolemissii, uurellee käynnistämäs moreemei ja koneit ja tekemäs virustarkistuksii... Huh! Mult ainaki men näihi puuhii melkosest aikkaa.

Simmää vaa rupesiv valmistautumaha illan kokouksehe ja päätin unohtaa koko netin. Se ei kyl ollu helppoo, ku ei päässy eres uutissii näkemähä (ku telkka ei toimi). Lehteekää ei tul, ku mää ole pääuutiset lukenu netist. Rarioki o niim pikkane, et täsä koneev viäres viäl kuulee, mitä siäl sanotaa, mut jos liikun jossai muualpäi talos, ni hyvä ku kuulen, et rario om pääl.

Töit jäi sit kummaste rästihi.

1911926.jpg

Laitin ny kummiski viarail vähäse valoi pihal, ku alkaa se ol jo melkosem pimiöi näät illat. Tällases kohtaa ain tulee miälehe, et tosiaa pitäsis ottaa oikeest aikkaa ja siistii tota pihaa enne talven tuloo. Paljo olisis viäl tekemist. Into ja enerkia vaa tuntuu nyy totaalisest puuttuva.

Tänäpe aamul ol pakko kurkkii nettii, et alkaaks hommat ol kuasissas ja niihä ol hommat pelaamas taas. Mul vaa ol sovittu meno, ni en ehtiny mittää sen enemppää tekemähä ennenku siv vast ku kotiuruin uurestas. Nyy ruakkaa laittamaha ja sit jatketaa töit taas - et päästää ajan tasal kaikes, mis pittääki.