Aimo plokissas miätti vessapaperin loppumist ja millassii tilanteit siit voi tul. Meilläki ku o neljä perheejjäsent ja vaa yks veski - ja seki suurimpiirteis neliön kokkone, eli hurjam pikkane - ni paperi tuntuu oleva ain lopus. Se onki meijä yks vakkariostos käytännös joka kauppareissul. Vaiks hätätilanteessaha meil kyl on toi suihkuki olemas, et paikat kyl puhtaaks saa, mut ommeil ollu kaikellaissii varahommii käytös: nenäliinat, talouspaperii, servettipaperit, joskus jopa sanomalehtipaperi (pehmennettyn tiätty - ja ne pit säilöö erillisee kannellisee roskiksee poltettavaks, ku ei uskaltanu pönttöhö laittaa), mut se oikee paperi se ain paras o.

En saanu veskist yleiskuvaa, ku siäl jos ottaa kameran kättee, kuvas näkkyy vaa vastapäine seinä - ja melkeist nenäv viäres. Mut tällane kappia keräilijä o ollu kyl omias meijä olemattomaha vessaha:

1224066.jpg

Täst löytävä viaraakki uure rullan, jos sattumalt loppuu siinkohtaa. Ku ei ol mittää kaapeikaa veskis, mihi mittää piilottais. Nii, paitti se hammasharjakaappi, mut sin mittää papereit mahru. Mut remppaaha tuaki orottaa. Maali o paljo rispaantunu, boortinauhat seinis o iha kulahtanu, lastulevyt ovvaa karkeest seinil heitetty... Se ol suunnitelmis jo viime kesän, mut sit nouski materiaalie hinnat niim pal, ettei päästykkää kaikkee tekeen mitä piti - ja intoki loppu keske.

Näit rullatelineit muute tairettii myyr muavipussikerääjän nimel, mut meil tää o tullu vähä eri käyttöhö. =o)