Innostus heräs eile illal, ku oikkee rupes taas "sitä oikkiaa" musiikkikappalet hakemaha. Aikamoiset vaatimukset kyl siit musiikist ny onki. Lisäks kaikellaissii piänii juttui, muutoksii nykyssii osaamissii o tullu miälehe ja ollaa sit Mimin kans hypitty, juastu, heitelty tavaroit, kyykitty ja tiäs vaiks mitä täsä ku o pitäny kokeil, et onnistuuks lainkka. Osa menee ku vet vaa ja niissäki, mikkä ei mee, Mimin häntä vaa silti heiluu. Ilone neitone, nauttii täst kyl suurest!

dogdance.gif

Onkelmallisemmaks vaa o tullu toi musiikki. Ku mä löyrän näist ilmaslataussivuilt jonku sopivan tuntuse musiikin, se joko ei suastu tallentumaha, se o liika pitkä tai sit se ei vaa soi sen tallentamise jälkke. Huh! Mut ny mul ojjo kaks CD:t ostoslistas, et saisisi oikeellaist musiikkii.

Ol se hyvä huamat, et viäläki Mimil o se Tico-tico -kappale pääs, ku ihav vaa "muisteloks" laiton soimaha, ni taas nous heti Mimin korvat ja pää ylös, häntä rupes vispaamaha ja tarkkaavaisest seuras, et nykkö taas harjotellaa oikee kunnol. Ihana!

Ja tiätty sit o Kissilki tullu täsä temppu tai kaks lissää iha niinku siin sivus. On kyl tosi oppivaine hänki. Pitäs ehkä piänimuatone kappale ottaa Kissinki kans, ja men sit Kissin kans Noviisiluakkaha, ku sin ei enää Mimin kans pääst. Haa - ehtisisisinks mää löytämää KAKS kappalet musiikkii ja tehr niihi koreokrafian ja siv viäl harjotellakki? Ruppeeks ny ahneus iskemähä kimppuu... Apuva!