Ny tul koiratanssikisoje esiintymisjärjestys ja -aikataulut tänäpe. Melkoseste o loppuje lopuks koirakkoi mukan, vaik omas luakas vaa seittemä. On se valla hianoo pääst kattomaa, millast se tanssitouhu kisamiäles oikke o.

929812.jpg

Täsä joka päivä otetaa pikkaset harjotukset eri liikkeit eri järjestykses ja mää koitan pittää itte miäles se varsinaine ohjelmakokonaisuus sit musiikin mukkaa. Ja miälikuvaharjottelui täs o kans tehty mont kertta päiväs, et osaisin sit ketjuttaa ja liikkuu oikeesee kohtaa kenttää oikeis paikois. Olis noloo ol koko aik koiran tiäl ja näköesteen vaa, ku tiätää, et Mimi ossaa vaiks mitä, ku mä vaan muistaisin tehr kaik niinku ollaa harjoteltu.

Mä yritin saar tyttöö mukaa kuvaamaa, ku mä en voi koko aikaa Mimii anttaa ol yksi. Koirii ei saa tuar sinne kehän ympäril, et taataan esiintyjil oma tyärauha. Mut ei tua oikkee ajatuksel lämmenny. Tekis vaa miäli nähr iha kaik muukki esitykset, mut ei mahr mittää. Ainaki se piremmäl olevat kilpailuluakis mä näjen, ku meijä oma osuus o sillo jo ohi.

Jännää o ja nyjjo alkaa ol perhossii vattampohjas.