Se aurinkoisen aukes tää päivä, mist kovast o helteist luvattukki. Eilissii pilvii ei näy missää. Sevverti myähää tultii ja kest nää päivitykset viäl siihe pääl, et keskel yät suurimpiirteis kävin kurkkimas "tiluksii" ja kyl ne pellol vaa kaik vauhril kasvava - rikkaruahokki. Erelles näit kuvii ov vaiks kui ja paljo tiistailt orottamas tän laittamist, mut iha het en ehri sitä satoo tän laittamaha.

1700404.jpg

Mimi täsä sit niitte tilal. Eile tul vilkkuluami taas esii tual Kiskos ja kyl ruppee olemaa enemmä "vilkullissii" tuntei varmaa viikois ku vilkuttomii, mut ei se sentäs kertaakaa ol koko päiväks esii jääny, eikä paisunu sellaseks isoks, niinku sillo aikasemmi vihotelles. Täytyy tiarustel lääkärilt, et kui kaua tän voi antaa kiusat näi, ku viimeks muutaman kerra ovat ain ollu sitä miält, et sen pittää ol pari viikkoo pysyväst näkyvil, ennenku ruppeeva mittää tekemää. Siis et mennääks me sit näi vaa vaiks Mimin loppuelämä, jollei se tul pysyväst näkyvihi? Ei toi ny kovast tunnu vaivaava, mut kyl se jotenki tuntuu. Silmä vuataa enempi ja kyl Mimi toisinas pyrkii tassul silmää rapsuttamaha, ku luami esil o.

Mut näl ny mennä porskutetaa. Eile reissuj jälkkee koirat nukkuva koko loppuillan ja yän putkee. Nyt sit ollaanki taas pirtein kaikes menos mukan. Ja ku pääsivä reissuhu kerra, nyt sit valvova, josko pääsisivä toisenki kerra heti perähä. =oD Laumam mukan menemine o ain kivaa - vaiks toi autoilu voiki vähä pelottaa.