Siis mehä saattii Mimin kans kannustuspalkinto Vahron talviriehakisoist 17.2. ja nyssit sain aikaseks laittaa sen Mimin osalt kunttoo. Seuraavaks vaa sit miätitää, et mite se menee taas ettippäi seuraavii kisoihi.

1302363.jpg

Kansioha ol tällane, ja sin mahtuu varmaste monev vuaren kisoist koiruuksii. Mimi ol ny täsä kansios neljäs, jote siin ei ollu paljoo lukemist ja kattomist viäl. Olisisin niim miälelläni lukenu enempienki koiruuksie kokemuksii ja tiatoi.

1309305.jpg

Tää teksti ol kansion etuaukeamal. Voi ku näkis sen ekan kansion joskus jossai! Sitä olis tosi kiva selat.

Lisäks luki viäl seuraavaa:
Kiertopalkinto jaetaan koirakolle, josta loistaa yhdessä tekemisen iloa, kumppanuutta ja yhteenkuuluvuutta."

On kyl tosi kiva ajatel, et meki sit mahruttii toho porukkaha! Mimi on kyl nii upee koira, ettei mittää määrää! =oD

Mimin aukeamast tul sit tän näköne:

1309311.jpg

Ku en osannu päättää, mikä olis ollu se kaikkein kivoin kuva mukkaa, ni laitonki sit kolme. Tää eka on siit viimesest tanssikisast, ku noviisiluakka voitettii ja saatii kunniamaininta. Muut sit ovan näit arkisemppii kuvii. Osal oli toisillaki mont kuvaa, mitä ol kyl kiva kattoo - ja niinku sanosisinki jo, ni niit olisis miälelläs kattonu enemmänki.

Näi se sit Mimi jää ikuisest koiratanssin historiaha mukkaa! Voi et mää olen ylpee täst meijän upeest otuksest!

Erittii 23.2. klo 17:55
Toivottii ton tekstin kirjottamist, ku ei siit piänest kuvast oikkee saa selvää, mitä siin sanotaa. Se on nyssit täsä:

"Mimi. 17.2.2008 Vahto

Mimi (s. 21.2.2004) on iloinen sekarotuinen russeli-mix. Pentue tuotiin Saksasta hevoskuljetusten mukana Suomeen ja varmaan sieltä saakka on polveutunut Mimin uskomaton kyky ottaa vastaan kavereina kaikki maailman otukset, niin toiset koirat kuin kissat, kanit, hevoset ja tietysti ihmisetkin.

Hyvin energisenä ja aktiivisena koirana Mimille piti jo pienestä asti keksiä jotain puuhaa. Mimi nauttii suuresti yhdessä tekemisestä ja uuden oppimisesta. Monia pikku "temppuja" kotioloissa sitten ollaan yhdessä opeteltu ja sitäkautta hauskaa pidetty.

Koiratanssi tuli kuvioihin mukaan keväällä 2007, kun päästiin aloittelijoille tarkoitettuun kurssiin mukaan ja pienen tauon jälkeen lisäkurssille, jonka päätteeksi sitten oli Vahdon koiratanssikisat.

Nämä Vahdon talvirieha-kisat tulivat itselle mahdollisimman kiireiseen ajankohtaan, jolloin harjoittelut ovat jääneet luvattoman vähiin, mutta vallan iloisin mielin Mimi jälleen tansseissa toimi!

Pääasia, että on hauskaa! :)"