Oon ollu ymmärtävinäni, et täs o ollu yhrel jos toiselki kaikellaissii menoi ja kiirui - nii o täälläki. Mä olen ny riasaksen saanu sitkiän päänsäryn, vähä sellase mikreenimäise, silmäoireines (sahalaita, suhmurat, tekstie aaltoilut), mut onneks ilma mittää pahoi oloi senttä. Neljäl kakssatasel puranal pyssyy hallinnas kipuki, mut ei sillo kyl mittää pahemmi tehr. Ei surffail netis, ei luet, ei kirjotet, ei virkat, ei katot telkkaa - ja harvo saa eres unem pääst kii.

Aamusti o kaikkeist paras olo ja siks olenki aikasi heränny ja ruvennu hetimite koiralenkij jälkke hommihi, ku sit alkaa ol jo melkost puurtamist siin myähemmi iltapäiväst. Nykki kello ojjo koht pual kaks, ja ny o iha pakko käyr syämäs jottai välil, menee muute päivärytmi iha sekasi. Pari perunaa o kiahumas ja sil välil sit tul piän surffailukiarros ja koht takas alas. Pikkase silmis jo tuntuu tää päivän tyärupeama, mut ei onneks kovi pahast. Mä aattelin siihe viitehes saak tehr töit, jos vaa pystyn.

Huamaa vaa täs, kui sitä o iha huamaamattas käyny useammalki kotisivul ja plokis toiste kuulumissii kurkkimas, ja ny o joutunu jättämää vähemmäl - tuntuu, et olis puronnu tapahtumist kärryilt. Harmittaaki. Oonks vähä jääny koukkuhu?