Jahas. Haasteitte aikaa taas näköjäs. Vilistää kaikellaist plokimaailmas täl hetkel. =o) Tuulalt tul tällane haaste:

"Tehtävänanto: kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä".

Mullo tänää jo ollu monellaist vaatet, ku ensteks ole vaa oleillu, sit käyny kaupas, tehny töit ja illal viäl uureellaist, ku lähren sin varjokisaha Mimin kans. Mut just ny mul o mustat suarat housut, pikkupökät al, mustat kukkakuvioiset nilkkasukat varppai lämmittämäs, turkoosi neulelliivi ja rintsikat siäl al. Siin se. Ei mittää ihmeellist.

Ja jos joku haluu tiätää viäl, ni housun taskuist löytyy kissan herkkunamei, mikkä heitän välil ain vauhril koiril, jonku pikkase temputukse palkkioks. =o) Mitäs teitti taskuist mahtaakaa löytyy?

893096.jpg

Vai viis pitäs tähä haastaa, ketähä ei olis viäl haastettu? Kirsii, Kirsii, AnneeJohannaa ja Almaa. Joskos sitte ittestänne taas vähä lissää plokikavereil paljastaisitte? =o)