Tul aamuste Susuki lenkil, yhres koirie kans. Käpöteltti normaalii hittaammi, mut hyvi toi kisuli remmis kulkee, kissaks. Mustiksel ei ollu mittää enempii intoi tul mukka.

840529.jpg

Sit mä pääti lukkee viäl aamulehre tos terassil, oti koirilt remmit poijes ja Susulkaa ei näyttäny oleva sisäl mikkää kiirus. Piri ovee auk ja siält se Mustiski sit tul ovempiälii haistelemaha. Ei ol oikke tykänny ulkon olost. Laito sit valjaat pääl ja fleksihi kii. Ol silti melkose varautunu tähä meininkii. Mut terassil o selväst kivamppa, mitä meijä vanhal betonirappusil enne.

840532.jpg

Susu taas nautti täyrest syrämest ja sialu syvyyrest täst ulkotuakiost. Tuijottel silmät kii aurinkoo ja herkuttel tuulen tuamist tuaksuist.

840537.jpg

Mustis vaa iha hiukka raaski paikkaa vaihtaa, mut asento ol melkkeist koko aja sama. Turvalline vattallas olemine...

840542.jpg

Koirakki pyärivä terassil samaa aikka, mut Mimist ei kuvis näkyny, ku tää varjo täs Susun takan ja Kissi vahti ovel, ku komensin sen poijes tiät vahtaamast. Kovast olis jottai räkyttämist pitäny löyttä.

840543.jpg

Isoäänine mopo men tiäl ja sitä kaik ihmettelivä, mut äkkiste seki sit ol ohi. Ehtisi hyvi lehre lukemaha ja sit viäl vähä aik köllii, ennenku kissat sisäl halusiva. Susuki sit ol oikke hellyyrekippee ja tul sylihi kihnuttama, ku ol nii tyytyväine ulkoilustas.