Eiline men vähä nii ja näi taas. Paljo mä oli ulkon ja sit ei ollut nälkä ja jäi ruakii syämät ja sit toisaalt tul laitettu sellasii aineit suuhu, mitä ei olis oikke tarvinnukka. Keltassi väreihi täytyy syyt kattoo vaa peilist...

Vaje: Vaje ol iha riittäväl tasol, sellase 706 kcal miinuksel, ei liikka eikä liika vähä.

544112.jpg

Vihannekset: Iha hyvi tul tää täytte, tul syätty omenoi, herelmäist kaurapuuroo ja sit vihanneksii ruakie kans. Eikä tehny vaikeet. Illal olisi muute kyl syäny vaa yhre omena, mutku kahrel muuttu vihreeks, ni kaks mä sit söin. =o)

544101.jpg

Kuirut: Kuirut mä sain illal vihreeks, ku söin kuitupatukan, sellasen suklaisen. Seki ol sellanen viime härän pelastus, ku huamasin, et jottai tarttee tehr ku kaik o keltasin. Mut temput tul tehtyy...

544113.jpg

Protskut: Väärällaisii rasvoi ja roteiinei liika vähä, yhreksäst rosentist o viäl vähä matkaa toho 15 rosettiin, muttei ei senttä liika paljo, et iha punast ei mul näytetty. Tää on kans se yks kaikkeist vaikeimmist asioist saara kuntoo.

544106.jpg

Herkut: Ups! Täsä mentti piälee aika paljo, vaiks punast ei ny tullukka sentäs viäl. 54% kokonaisenerkiast tulee enerkiapitosist herkuist, ku sen osuuren pitäs ol alle 10%. Juu, juu!

544104.jpg

Neste: Yli kaks litraa on tul juattu! Vissyy, vet hanast, maitoo ja teet.