Eile ol illal eka tunti koirantanssin jatkokurssist, mis ollaa Mimin kans mukan. Voi ku ol kivaa! =oD Illal ei enää tehty mittää, ku kottii tultii, mitä ny lenkil käytti. Mut tänäpe aamul pit het sit vähä ottaa harjotuksii. En ol viäl oikke keksiny, et mistäs mä ottaisi jonku "kepin", minkä vois johonki ohjelmaha sit upottaa. Sillai, et se niinku loogisest siihe kuuluis... Taitaa ol sit se perinteine sateevvarjo...

805796.jpg

Olipa vaikkia saar kuvaa, ku ain pakkas kovast tärähtämähä, niiku vähä tääki, mut saa ny kelvat. Tämä o Mimil helppo, "nouse" = nousee takajaloilles. Kaukokäskyn tätä pitäs viäl harjotel kans. Kaikkee vaa ei voi piänis ja ahtais tilois harjotel - mää orotan, et saaraa tota pihaa siihe kuntoo, et siäl pystyis enempi harjottelemaa.

Mul o tää koiratanssilinkki tual sivus, mut laitetaa viäl tännekki, et jos joku ei tiär, mitä koiratanssi o. Tätä se o parhaimmillas. Mää en kyllästy kattomaa tätä vireoo varmaa koskaa. Ekan kerran näin sen reilu vuas sitte ja oon kattonu sen varmaan vähintäs kerra viikos sen jälkke, jollei ussemminki. Se on NIIN upeet katottavaa. Youtubest löytyy kans hakusanal "dogdance" vaiks kui paljo hianoi otoksii, jos enempi haluu vireoit kattel.