Kirsin keittiöst jo jokin aika sit nappasin pikapullie ohjeen ja nymmää pääti sit omat tehr hiema muokate. Se tais ol vikatikki. Olis pitäny men vaa iha suaraa Kirsin ohjeire mukkaa, eikä lähtee tekkee mittää omii...

Ekast pellillisest mä unohri kokonas taikinan piikittämise - ja pullase nousiva nii, et kaik täytteet valu pellil - ei paljoo jääny pääl. Sit uunist poistulles puffahtiva lättäniks kuitenski. No, kyl ne ny meil ittel käy, mut en suastu niist kuvii tän pistämähä. Toine pellilline sit pysy paremmi pullie pääl, mut ei toi hillo, mitä mää käyti, tainnu ol mittää uunihilloo, ku se ei kiinteytyny lainkka, valu vaa. Ehkä siihenki olis ollu joku kikka-kolmone, mut mää en kyl sitä sit tiär.

808937.jpg

Täsä kuiteski ohje, millä tein, muakatkaa paremmaks, ku täst ei ny kovi hyvä tullu

1 pkt valmist lehtitaikinaa
100g maustamatont tuarejuustoo (13%)
1 rkl sokerii
1 tl vaniljasokerii
1 kananmuna
12 rkl mansikkahilloo

Sulat ensiks taikina ja pualita sit levyt, pistel haarukal taikinaan reikki (= tärkeet muistaa!). Sekot osa kanammunast (jätä vähä voiteluhu), sokeri ja vaniljasokeri juustoho. Voitel levyje reunat kanammunal. Lait ensteks hillo levyn keskel ja sit juustokikkare siihe pääl. Paist 225 asteises uunis jottai 10-15 minuuttii.

Pääl voi laitta raesokerii tai vaiks mantelilastui, mist kukaki tykkää. Meil ei ny sattunu olemaa mittää, ni saa kelvat ilma.

Ravintoarvot (yks pullane):
Hiilihydraattei 34% (17g)
Rasvaa 58% (13g)
Proteiinei 7,5% (3,7g)
Enerkkiaa 198 kcal