Nii se sit IP keksi sellase meemitykse, et läht oikke suurest miälikuvitus liikkeel... Pitäs miättii, et mitä tää elämä o viire vuare pääst. Mu elämä 25.8.2012 (ja vaihtoehtoin ei ol hauras olemine).

Viis vuat o loppuje lopuks aika piän aik. Muksut meil o sillo 20 ja 18 (täyttämäs 19), itte sit miähe kans sen viis vuat vanhemppii ku ny (sil ei ol mittää merkityst). Lähteeks miättii sellast, mitä haluais viire vuare pääst oleva vai sitä, mitä sen oikkiast olettaa oleva? Nämäki kaks asiaa mul tahtos men vähä täs sekasi. Unelmii ja haaveit ku o niim pal kauhiast. Mut jos lähtee ny iha siit käytännöst, mitä se oikkiast sit vois ol, eikä sil toiveajattelul.

Samas torpas asutaa, vähä enempi remontoirus. Talos toimiva kellari, uus saunaosasto, fiksattu köökki, nykyse terassim pääl o katto ja klasit seinil, lisäterassi rakennettu, pihaaki o paranneltu. Remonttivuaros piharakennus; iso puusauna sin käyttöhö ja autotallin paikal takkatupa. Auto ov vaihtunu ja lisäks pihal o toine kulkupeli, joku pikkane ja halpa kauppakassiks. Töis ollaa molemmat, miäs ulkopualel ja matkustelee tyäkuviois toisinas paljonki - ja mää ole omas firmas, toimitilat o Lemus. Mul ommyäs ainaki yks tyäntekijä apun. Ain välil otan jonku koirist sin meijä seuraks mukkaa. Poik o lähteny lukio jälkke opiskelemaha jonnekki, Raumal tai Porii, asuu omillas ja pärjää hyvi. Tyttöystävä o kuviois mukan. Käyvä ain välil viikolloppusi ja lomil kyläs autol, mink o itte hankkinu. Plikka opiskelee Turus ja käy siäl bussil, o kuiteski ettimäs itellee omaa asuntoo. Opiskelu sujuu ja erelles tykkää touhut tiatokoneil ja ohjelmistoil. O hankkinu itelles myäs oman kissan, mink sit o ottamas mukkaas kaveriks, ku löytää sopivaa kämppää. Miättii kovast tulevie synttäreittes ohjelmaa kans. Ajokortti o koht taskus. Lemmikit meil ovviäl kaik hyvis voimissas, yks koira tullu lissää. Kissoil o oma iso ulkotarha, aitaa löytyy tonti ympärilt, ni saava rauhas ja turvas koirakki pihal huristel. Vanhemma ova molemmat eläkkeel ja asuva samas talos, mis nykki. Piretää paljo yhteyksii muutenki sisaruste perheitte kans. Kaikil o oma talo lähistöl, vaihtelevast rempataa yht ja toist, lapse ova kasvanu ja koiriiki tullu lissää sukkuu. Erelles harrastelen Oriflamee, vähä isomminki, ku ny, ja noit koiramaissi menoi; näyttelyi, mätsärei, koiratanssii, ehkä jopa tokoiluuki. Mää ole saanu painoo puttoomaa ja ole normaalipainos. Hittaast, mut varmast siihe suuntaa mennää. Liikuntaki taas maistuu paremmalt ja jottai tanssimuatoo varmaa miähe kans sit yhres kans harrastellaa (välil jottai muutaki ku remppaa). Puutarhas kasvatetaa kaikellaist, mitä voi kellarii sit säilöö ja uusii juttui kokeillaa sillonki. Mettiski tykätää marjas ja sienes käyr yhres. Matkoihi ei ol ollu varaa, ku kaik rahat o menny ja menee erelles remontteihi, mut me ny ollaa muutenki kotihiirii.

Eiköhä se sit siin tärkeimmä taitanu ol. Tavallist arkkee, mink välil juhlat ja isommal porukal yhres olemine katkasee mukavast. =o) Oho, kyl täs sit aikaa meniki, vähä aikka miätties ja sit asioit ylös laittaes, melkkest tunti...

Jos sit vähä laittais tätä ettippäiki: Laural, Annel, Tumpul ja Johannal. Koittakaaha miättii, mihi elämä o teit kuljettanu seuraava viire vuare aikan. =oD Ja saaha tätä muukki miättii, jos innostaa. Tää ol iha yllättävä hauska juttu.