Muakkasi yhrest vanhast lehrest löytämäni ohjeen ittel sopivammaks ja kyhäsin huamist iltaa varte jääkaappihi tarjottavaa.

1536040.jpg

Pohja:
15 kpl digestive-keksei
75 g markariinii (tai voit)

Täyte:
3 tl liivatejauhet (ja pikkase vet)
2 pkt suklaamousseaineit (4 pss)
4 dl kylmää maitoo
150g Wienernougat crussii (1 pss)
3 dl pakastevarelmii

Sulat rasva. Nuiji keksit murusiks, esimerkiks muavipussis ja laita kulhoho. Sekot rasva keksie joukkoho.

Vuaraa noi 30 senttii halkasijaltas oleva irtopohjavuaka (jos om piänemp, kannattaa piänentää annost vähä - täst tulee reilust) voipaperil. Nii pohja ku reunakki, ni helpottaa vuuast irrottamist myähemmi. Taputtel keksirasvaseos vuuan pohjal.

Valmist suklaamousse paketin ohjeem mukkaa (mul ol 1 dl maitoo yht pussii kohti, joissaki om muistaaksen 1,5 dl pussii kohti). Sekot joukkoho pussilline krussattui wienernougat-palasii.

Levit jäiset varelmat keksipohjam pääl tasasest ja valmist sit liivateaine. Jäähryt pikkase ja sekot se suklaavaahron joukkoho. Valut suklaa-aines varelmiem pääl ja tasot pinta. Lait kakku jääkaappihi jähmettymähä. Siirrä kakku tarjoiluastiaha varovast enne tarjoiluu. Käyt apun vuuan pohjal laitettuu voipaperii. Koristel haluamallas taval, mul ny o kulla- ja valkosev värissii nomparellei.