Oijoi, ku oliki ihana ilta eile! Kiitos siskol ja perheelles oikkee vaa hurjaste ja paljo! Men postaus pikkase myähäseks, ku paukkas joku systeemipäivitys koneel ja se vaati sulkemaa kaik ohjelmat ja sit rauhallissee tahtii rullas asioitas ja siv viäl uurelleekäynnistys pääl... No, täsä ny kuitenski ollaa.

M/S Rudolfinal pääsin oikkee kuljetuksen kera, kahrestas siskon kans. Haettii kotipihalt ast - ja sinne mä sit myäs myähemmi illal kans päärysin. Viimesem pääl hianoo palveluu!

1882857.jpg

Ja oliha mul kamera mukan - se vaa pakkas välil unohtumaha. Saattii ikkunapaikat, ja keliki suasi. Ol lämmint ja aurinkoo, tuuli melkosest, mut ei silti niim paljoo, et se olis mittää haitannu.

1882864.jpg

Ruaka ol hyvää ja sitä ol riittäväst. Miätiv vaa jälkeempäi, et mite me pystyttii syämää, ku suut kävi papattae koko aja, mut kyl ne lautaset vaa tyhjenivä.

1882945.jpg

Pyärähdettii Naantalis ja kipastii sit siks aikkaa pikasest kannel näpsimää kuvii. Melkone tuuli ol, et olisis pitäny takit ottaa pääl, jos olis halunnu pitempää ulkon ol. Kaunisha se Naantali ol, ja melkose rauhalliselt meininki siäl näytti.

1882962.jpg

Valoi ol alkanu tulemaha, hämärä ol jo ja yä tulos nopeet vauhtii. Tää kuva o otettu Naantalist poijeslähties ja sisält, ni alko tulemaa klasihi näit sisävaloje heijastuksii kans.

1882966.jpg

Sithä se men maisema iha pimiäks ja koitettii saar ääntämme kuuluvil toiste äänie yli. Jotenki ol äänitaso naapuripöyris noussu sev verti, et välil teetti tyät saar selvää, mitä toine sano, vaiks melkkest nokat vastatuste siin istuttii. Mut kuultiiha kummiski! :)

1882985.jpg

Simmää sain aiva ihanan seinätaulun. Ny olen kulkenu aamul se käres ja miättiny, mihi mää sen haluaisisi laittaa. Seinätilaa meil o aikaste vähä, mut sänkym pääl mä sen laitan, kunha saan ettittyy naulaa ja vasaraa vaa jostai. Siihe se kuuluu, ku nenä päähä! KIITOS viäl kovaste!