Tää siis EI voi ol totta! Sain sellasen sähköpostin, mikä taas nosti kiukkukäyrän iha huippuhu. Siis jumalaut, mä en voi tajut, mitä liikkuu ihmistem pääs, jokka hyväksyvä jottai tällast:

1552751.jpg

Kuva ov vuan 2007 tairekallerias "taiteilija" Guillermo Vargas Habacucin "mestariteoksest". Guillermo otti karult kulkukoiran, sito sen tairekalleriaa narul kii ja anto sen nääntyy hitaast kualiaaks. Kuvii ol enempiki, mut mä en pysty niit itkemät kattomaha. Tääki suruttaa iha mahrottomast.

Uskokaa tai älkää, ni galleriaviaraat seuras useit päivii tän koiran kualinkamppailuu, kunnes koira lopult menehty. Voi, hyvää päivää! Tuntuu, ettei ihmiste julmuurel ol enää mittää rajaa. Mite voi tul jollai ihmisel eres taiteen tällane asia miälehe (= iha sairast!), saatika sit mite o saanu galleristin ylipuhuttuu juttuhu, ku ei taatust ol tiätämät pystyny tällast tekemähä JA miksei kukkaa gallerias käyneist viaraist sit tehny asial mittää???? Ei voi tajut!

Ja saakeli, mikä kaikkei kummallisint ja ärsyttävint: arvostettu taidebiennaali Visual Arts Biennial of the Central American on ny kutsunu tän taiteilijan tekemää samallaise raa'an performanssin uurelles tämäv vuare biennaaliin.

Auta sinäki osaltas pysäyttämähä tää taiteen nimis tehtävä eläinrääkkäys!

Käyppä laittamas nimes listal: http://www.petitiononline.com/ea6gk/petition-sign.html

Viästii saa myäs miälelläs levittää ettippäiki. Allekirjotus ei luannollisestikkaa maksa mittää ja aikaa siihe kuluu vajaa minuutti. Sähköpostiki kuvines lähtee mult niim monel, ku vaa keksi, mihi laittaa.

Erittii myähemmi: täsä viäl yks linkki asiast tehtyhy plokihi, mist löytyy listan tilannetiatooki eri kiälil.