Ainekset (10 kpl):
1 pkt torttutaikinaa (pakaste)
10 rkl mansikkahyytelöö (paistonkestävää)
5 tl Mariannekarkkimuruu
kananmunaa voiteluhu
Sulat taikinalevyt pakastepussin ohjeen mukkaa. Lait uuni lämpiämähä 225 asteiseks. Leikkaa levyt pualiks ja tee jokasest nurkast keskustaam päi viillot. Taittel leikatuist levyis ain joka toine kulma keskustaha ja lopuks pain keskelt, et ne pysyvä. Voitel tähremuatoset tortut kanammunal. Lait keskel hilloo ja ripottel pual tl mariannemuruu pääl ja paist uunis 10-15 minuuttii.
Ravintoaineet (1 torttu):
Hiilihytraattei 44% (22g)
Rasvaa 51% (11g)
Proteiinei 5,4% (2,7g)
Enerkkiaa 198 kcal
Kommentit