Mää olen nyy pyärittäny ja pyärittäny taas näit kouluammuskelujuttui päässän ja mää olen iha sanaton ja voimaton. Välil tulee tunne, et nyy saa ajatuksem pääst kii - ja sit huamaa, etten ol saanukkaa. Niim pal surettaa tällane tapaus.


Iha hurjaste täytyy toivottaa voimii Kauhajoen ammattilaisil, et jaksava ol mukan ihmiste kärsimyksis ja syväs surus, turvattomuurentunteen häviämine o pitkäaikane seuralaine. Enerkkiaa myäs kaikil ystäväs, omaises, läheises menettäneil sekä myäs ampujan lähipiiril. En yhtää tiär, millane sukulais- ja ystäväpiiri ampujal o, mut taatuste kaik ova joutunu kovil tän tapaukse johrost. Voi että!

Vaiks Jokelan tapaus aikanas jo tän alotti, ni en silti oikeest olis uskonu, et sellane vois enää uurestas toistuu. Ei ihmiset VOI ol nii sekasi. Mut kyl se siv vaa näyttää silt, et jottai om piäles ja pahaste, ku tällassii, näi tiheel aikavälilki viäl, tapahtuu. Vatta o iha sekasi ja silti mää koko aja miätin, et mitä voisis syär. Ei ol tervet tääkää.

Erittii 24.9./8:59 - MTV:n aamu-uutisis miälestän paljo tärkeet ja hyvää asiaa. Toivottavast linkki toimii, en tiär kui usseste uusiva näit. Pastori Olli Valtonen ja nuorisopalvelunjohtaja Olavi Sydänmaanlakka keskusteleva yksinäisyyrest ja vihast ja yhteisöllisist asioist. Vireon nimi: "Yksinäisyydessä vihasta kasvaa riski" (24.9.).