Pilvistä, toisinaan ripottelee vettä. Ei ole tullut pihatöitä edes ajateltua. En kyllä ehtinyt leipomaankaan, mitä ajattelin varasuunnitelmana tehdä. Rupesinkin listoittamaan tuotteita bokseihin ja valmistautumaan huomisen illan kokoukseen. Sain heti kavereita.

1569177.jpg

Mitkä eivät kuulu joukkoon?

Tässä sitä sitten menikin suurin osa päivästä. Viimeistelyt vielä huomenna ja sitten olen valmis.

Vanhempani käväisivät tuomassa yhden vaahteranalun, mikä pitäisi mahdollisimman pian istuttaa maahan sekä juurrutettavaa. Jotain aidanteena käytettyä puskaa, eivät tienneet, mitä se mahtaisi olla. Nyt on ämpärissä vettä ja siinä sitten oksia yllin kyllin. Toivotaan, että juurrutus onnistuu.

Saatiin iloiseksi yllätykseksemme myös Kyöstin entisestä perheestä vieras taloon. Oli tarkka vainu, että osasi tulla juuri siinä kohtaa, kun isäntä oli saanut pitsasatsit valmiiksi. =oP Kyöstikin oli ihan tutinassa, onnellinen pikkuinen. Sitten alkuhörpöttien jälkeen Kyösti makoili pöydän alla Kissin kanssa ja välillä ovimatolla, missä normaalistikin. Samalla kun lähdettiin iltalenkille, saatettiin vieras autolleen ja kotia kohti. Kiitos upeista tuliaisista ja tervetuloa uudestaankin!