Miätin, josko pitäs viäl orottaa, mut emmää siv vaa jaksanu. Pesuainet ja vet pääl soikkoho ja sit jynssäämää pöytii ja tualei terassil. Kyl muute tul harmaaks vesi. Sikku kalusteet kuivu, leviti al paperii terassin suajaks, hippasin käsineet kättehe, revi yhre isännä risan pairan palasiks ja käyti sitä sit nukkaamattoman rättin.

1499987.jpg

Ohhoh, mut sai siin kummallisis asennois töit tehr, et sai kalusteet kunttoho. Ny o pöyrät käsitelty kahtee kerttaha (eka kert meni, et slurps, puun sisuksihi) ja penkit kertaallee. Viäl o yhrek klaffitualit (neljä kipalet) kokonas käsittelemät, mut halusin, et noi pääkalusteet ehtis ny käymähä lävitte. Ja kyl vaa tuliva tummemmiks ja nätimmiks silminnähre.

1499985.jpg

Tää halpapöytä ol nii vinksi-vonksi, et se tosa jo aikasemmi hiottii ja pestii ja jotenki se o kovi "nukkane". Ei siis sellast sileet pintaa. Kovi epätasaselt toi öljy näyttää, ku noist nukkakohrist (vaaleist paikoist) se öljy huraht puun sisäl samantein. Ei muutaku pöytäliinan ostohov vaa.

Ny o sit jalkoje (pellon kitkemisest) lisäks selkälihakset kipein, mut lissää töit ku tekkee, ni kyllähä se asettuu. Eiks sitä nii sanotki, et kipu lähtee sil, mist se o tullukki? Kykkimiskipu siis lähtee lissää kykkimäl. =o)