Kävipä nii, ettem mää päässy Tupperikutsuilt tyhjin käsin kotti, vaiks se ol aikomuksen. Pitkäst aikka nähtii entise ihanan tyäkaverin kaa toisiimme ja oliki kiva nähr. Vaiks tiätty tarttis ottaa kunnol aikka ja lähtee kylähä sillee, et ehtii kuulumissii kunnol käymää läpitte. Nii, tai he tul meil. Täs ku ol läpikäytävän enite luannollisest näit keppujuttui - nii, ja tiätty sit ol muit koiraihmissiiki mukan, ni mistäs muust, ku koiramaisist harrastuksist kans puhuttii. =o)

silikonivuoka.JPG

Vallaha hianoi juttui olis ollu tarjol nykki, mut ku tätä säilytystilaa ei meil pahemmi ol, ni ei tullu senttä niitte kohral kamalii houkutuksii. Mut sikku näytettii syrämemallissii silikonimuattei, ni mä olin myyty! Niit ei ol täs talviesitteeskää, ku niit myytti "pöyrä alt", siks en saanu tähä kuvaa. Tää kookosmuattiki on Tupperin, se ku o samav värine ja -tapane, ja siin ol muffinssie ohjekki mukan (jos joku saa siit ilma suurennuslassii selvää vaa), ni laiton sen ny tähä.

Kovast on nyy konsulttiehaku pääl ja joku erikoiskampanja menos vissii täl ja ens viikol, et pääsee viäl normaalii helpommi sisäl, jos jotakuta kiinnostaa. Itte oon jo keskittyny Oriflamehe ja Amwayhi, ni ne kyl riittävä mul - eikä meil missää tota esittelymäärää kippossiikaa vois säilytel - vaiks kui olis hianot alkamiserut ja helppoo lisätiänestii tiaros.

Mut valla kiva ilta ol! Ei yhtää karut, et menin mukkaha. Näit Tupperikutsui o tullu muutamii jo aikasemminki, mut eiväv vaa ol sattunu semmosee saumaha, et sin olisisi itte osallistumaa päässy.

Kiitos emännäl ja vetäjäl sekä myäs kivoil viarail! Vaiks ol viarast porukkaa mul, ni iha kotoseks oloni saitte!