Olin illal ystävän kans syämäs, vähä soppailemas ja siv viäl kaffellekki eksyttii lopuks, ku ol niimpal kivaa ja asiaa paljo. Shanghais ensi syätti riisii ja wokkii ja jälkkäriks friteerattuu banaanii vaniljajäätelön kans. Ai, et se ol hyvää! Ku mul ol aikanas toimisto siin Turun keskustas Kultatalos, kävin usseste tual syämäs, ku siäl o isot ja hyvät annokset kohtuuhinnal, mut ny o monii vuassii täsä välis. Niil ol ateriavaihtoehtoi tullu lissää, mut samallaist ihanaa ruakkaa siäl viäl ol. Tarttis käyr ussemminki.

Käytti sit paperikaupas samal ja ostin lissää taulupohjii, maalei ja pikkasii pensseleit, yriti löytää sitä viuhkapensselii, mist kuulemma tulee hyvä karvajälki, muttei siäl sellassii ollu. Sormet olis syyhynny ostaa myäs yhre öljyvärimaalausohjekirjan, mut sil ol hintaa niimpal, et mää tairan tyytyy siihe itteoppimisee - yritykse ja erehryksen kaut siis. Mut ol niit erillaissii tilpehöörei kiva näpertää ja haaveil, et joskus ehkä jottai isomppaaki tai enemmänki ostaisis.

Kahvila Brahes sit istuttii kaffel ja syättii suklaaleivost. Nam! En ol siäl koskaa aikasemmi käyny ja kyl ol isoi pullii tarjol. Ja porukkaa ol tupa täyn. Ihmissii men ja tul koko aja, vaiks ol jo aika myähäst. Kiva pikkane paikka!

Sain sit ystävält ihanan yllätyksenki:

1414066.jpg

Nyt syyhyttääki pääst tätä kokeilemaha! Kiitos! =oP