Aamul tul puhelinsoitto vähä hoonol soomel, ettem meinannu saar mittää selvää ensalkuu. Sikku mä rupesin tajuamaha, ni siäl miäshenkilö sit sanos, et meil olis miäs pari kollii tuamas tunnim pääst, ollaaha meil koton. Jahas. Ollaaha meil, mut mitä kummaa siält o tulos? Mitä mää oon menny taas tilaamaha? Jostai Ruattist ovat tulos ja osote ol oikkee - niinku sit täsmäs puhelinnumeroki siihe. Vastaanottajan nimest ei osannu sannoo mittää (mul, muksuil, miähel vai jollekki muul).

No, simmää tein töit ja kuulostelin ain, ku joku isomp auto men tost ohitte, et hirastaakse meijän kohral, ku alko uteliaisuus heräämähä. Sit men aikkaa tunti ja toinenki, kunnes sit jossaikohti puhelin taas sois ja naishenkilö siält sit sanos olevas matkahuallost ja pahottel, et varmaa o firmast sanottu, et hän ehtis aamupäiväl tulemaha, mut hän ol sillo Kustavis ja tulis ny sit Uurenkaupunkin kaut Nousiaissii sit, jos meil ov vaa joku paikal siin neljäm pintaha. Juu, ommeil. Yks kakstoistkilone paketti siält om meil matkal, ja tosiaa Ruattist lähetetty. Ny alko kyl oikeest malttamattomuus tul pääl. Mikä voi painaa kakstoistkiloo, mikä o matkahuallon kuljetuksel tulos meil? Oriflamet tuleva normaalis postis ja mittää muut ei pitäs ol tulos. Ettei sit muksut ja isäntä ol tilannu jottai, mist eivä ol mittää puhunu... Hmm.

398710.gif

Parise tuntii täsä ov viäl orotusaikaa ja kummasteltavaa, et mitä yllätyst siält nyssit oikkee o tulos. Jännää!

Erittii 19:19 myähemmi: Nonni, paketit tuliva viirem pintaha - juu, eli niit ol sittenkii kaks, ja ne oliva Oriflamelt. Ev vaa voi käsittää, miks ne tuliva matkahuallon kaut, ku ei ol koskaa enne tullu. Ja miks kiärsivä Varsovast Ruattin kaut, om myäs iso kysymysmerkki, mut pääasia o, et tavarat tuliva. Kakstoist kiloo hykieniatuatteit ja kosmetiikkaa, jee! Ei se tän kummemppa tarvi, ku tulee jännityst elämähä! =o)