Näyttääpi hyvält kelim pualest tää päivä. Ei pilvii missää, iha kirkas taivas - ja lämmin aurinko! Eiline men niiv vauhril, et kaarusin sänkyhy illal, en jaksanu enää avail konet. Kävi pari asiakast, yks ystäväpariskunta ja itte piipahrin postis ja sit pit tiätty töitäki tehr (kas kummaa). Laitommää sit pari jälkkärijuttuuki valmiiks tätä päivää ajatelle, mut niist sit myähemmi. Et siin se men vauhrikkaast perjantai.

1863803.jpg

Aamulenkij jälkke olivak kyl koirie tassut ja nassut taas iha märkkii - niimpal aamukastet ol. Ja sit pyyhekuivauksenki jälkkee Kissi ol viäl melkone resupetteri. Tiätty se ol kiva sit hypät sänkyl loput kuivattelemaha. Taas oliva kaik samas sänkys, pikkase vaa eri järjestykses, mitä eilises kuvas. Mimi ja Kyösti jalkopääs. Kissat ja Kissi saiva aikaseks tällase kivan rivin, ni tälkerttaa kuva siit.

Höpöttelin samal Kissil, ku sil o naama iha märkän, ja toine ol iha sen näköne, et mitä se höpäjää, ku just oltti pesul... Nii, et mitä siit sit, et om märkän? Äkkii se taas kuivuu, enne seuraavaa lenkil lähtöö kummiski. =oD